За Кафеинферно

Производството на кафе Inferno започва през 2004 година. Марката е разработена за ползване на кафето във вендинг автоматати. Безкомпромисният подход към продукта и високият стандарт на обслужване са в сърцето компанията.

Разграничавайки се от масовите марки кафета, целта на Inferno кафе е да предостави уникална смес от вкусове и аромати. Поради големия интерес през годините се наложи да разработим още една марка кафе, която да насочим към по малките офиси и домакинства с по-малка консумация.

Така през 2012 създадохме и разработихме марката Fado кафе. Следваме строги правила при подбора и изпичането на кафето, което позволява всеки път да достигаме желаните вкус и аромат.

Пакетираме всички продукти на кафе Inferno и Fado кафе в азотна среда, което пък е гарант за по-дългото запазване на уникалните вкус и аромат на кафе Inferno и Fado кафе.

Вижте сайта ни за инсталиране на кафе автомати, вендинг автомати и машини за автоматична продажба на топли напитки, студени напитки и пакетирани изделия.

За конкат:

Свилен Първанов
Тел.: 0892 244 091
Имейл: sales@kafeinferno.com
Facebook
YouTube
Кафеавтомати – Уинсървис ЕООД

    Въпроси и запитвания: